Help & Contact

Wachtwoord vergeten?
Als u uw inlogcode(s) bent vergeten, kunt u deze hier opvragen. In de rechterkolom bij wachtwoordservice kunt u uw e-mailadres invullen en dan krijgt u uw inloggegevens toegestuurd.

Servicedesk
Kunt u niet inloggen of werkt niet alles zoals verwacht? Neem dan contact op met de technische servicedesk of bel 0314-358356.

Redactie
Reed Business Media, de redactie en de auteurs van de Kennisbank Burgerzaken streven ernaar om deze kennisbank zo goed mogelijk aan te passen aan de wensen van de gebruiker. Uw inhoudelijke vragen en/of opmerkingen over de informatie in deze kennisbank zijn bijzonder welkom. U kunt hierover contact opnemen met onze redactie via burgerzaken@reedbusiness.nl.

Gebruikershandleiding
Heeft u een vraag over een van de functionaliteiten van de kennisbank? Of bent u benieuwd wat de kennisbank u nog te bieden heeft? Bekijk dan de online handleiding of doe de e-learning.

Toegang
De informatie op de Kennisbank Burgerzaken is alleen toegankelijk voor abonnees. Informatie over een abonnement of een proefabonnement vindt u hier.

Interesse in een abonnement op de kennisbank?
Wilt u meer informatie over de Kennisbank Burgerzaken, een vrijblijvende productdemonstratie of een proefabonnement? Neemt u dan contact op met Sales Overheid & Recht, telefoonnummer 0314-358 356 of stuur een e-mail naar Sales.overheidenrecht@reedbusiness.nl.

Vragen over bestaande abonnementen en facturering
Voor informatie over bestaande abonnementen of facturering kunt u contact opnemen met de afdeling Klantenservice, telefoon 0314-358 356 of klantenservice-dsg@reedbusiness.nl

Gebruiksvoorwaarden
Lees hier de gebruiksvoorwaarden van de Kennisbank Burgerzaken.

Vragen